Művészetek Háza mozi termek
Cine-Mis
JEGYRENDELÉS / INFORMÁCIÓ:
+36 (46) 507.573
PÉNZTÁR NYITVATARTÁS
14.30–20.30
Bankkártyás fizetési lehetőség nincs.
Utalványt nem áll módunkban elfogadni.
Georges Bizet: Carmen 
Georges Bizet: Carmen  (0)

fel., francia opera, 188 perc, 2010

Rendező: Richard Eyre
Szereplők: Barbara Frittoli,Elina Garanča , Roberto Alagna, Mariusz Kwiecien
Szinapszis: "A mű egyike az operairodalom vitathatatlanul legnagyobb alkotásainak, melyet áthat a szexualitás, minden tekintetben. Ettől megrázó az egész." – nyilatkozta a darab Olivier-díjas rendezője, Richard Eyre.Elina Garanča nem énekelte túl gyakran a Carment, alakítása a MET színpadán a szerep revelációját jelentette. Ragyogó mezzoszoprán hangja, kiváló fizikai adottságai Carmen figurájának komplex megjelenítését tette lehetővé – kis kacérkodással, remek tánccal, átadva egész testét Bizet hősnőjének megformálásának. A fiatal lett énekesnőből egy csapásra operasztár lett – áradoztak a New York-i lapok az énekesnő 2009. október 6-i, Metropolitan-beli Carmen-debütálása után. Micaëla szerepét a lírai szopránok egyik fejedelemasszonya, a milánói Barbara Frittoli alakítja. Pergolesitől Mozarton és Verdin át Pucciniig szinte minden jelentős operaszerepet énekelt már a világ szinte minden jelentős operaszínpadán és karmesterével. Roberto Alagna, az Olivier-díjas Rómeó Gounod operájában, a Francia Becsületrend kitüntetettje, repertoárjának egyik legsikeresebb alakítását osztja meg közönségével Don José szerepében.
VETÍTÉSEK – Válasszon időpontot a jegyelővételhez!
(Csak a narancssárgával jelölt filmekre lehet foglalni. Foglaláshoz kattintson az időpontra.)
Felhívjuk figyelmét, hogy az át nem vett jegyfoglalás az előadás kezdete előtt 30 perccel törlődik, illetve a visszaigazolatlan foglalást 60 perc után töröljük!
A választott időpontra kattintva, átirányítjuk Önt a jegyfoglalásokat kezelő oldalunkra.
URÁNIA Art-mozi
  • 2018.12.01. 15:00 | Bemutatja a New York-i Metropolitan Operaház | Helyár: 1200 Ft. Online helyfoglalás a www.cinemis.hu oldalon és jegyelővétel a mozi jegypénztárában november 1-jétől!
Közérdekű információk © 2006-2018 Cine-Mis Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva.
design by chris